Om oss

Vi vill ge dig kämparglöd i ditt företagande. 

Ekonomikonsult i Malmfälten AB, eller som våra kunder kallar oss EKIM, startades år 2016 och ägs av Gunilla Pettersson och Mikael Vannar tillsammans. Vi inte bara jobbar tillsammans, vi bor och lever ihop också så vi är nästan alltid med varandra! Vårt motto har sedan starten varit att vi ska vara personliga och att vi ska coacha våra kunder i deras företagande därav vår slogan ”Personliga tränare i ekonomi”. Detta betyder för oss att vi, på lagom nivå anpassat efter varje enskild kund, utbildar våra kunder i företagsekonomi. 

Vi har båda, i våra tidigare anställningar, jobbat med ekonomi och företagande på ett eller annat sätt vilket gör att vi har en bra förståelse för de utmaningar man som egen företagare står inför.

Möt oss på Ekonomikonsult i Malmfälten AB

Mikael Vannar

Mikael Vannar

Auktoriserad Redovisningskonsult/Delägare
Certifierad Affärsrådgivare
Årets Srf auktoriserade redovisningskonsult i Sverige år 2021

070-683 76 84

Född och uppväxt i Gällivare och har aldrig känt någon längtan efter att flytta härifrån.

Har jobbat i drygt 15 år på bank som bla företagsrådgivare, företagschef och regionchef för Sparbanken Nords Norra verksamhetsområde.

Ser inga omöjliga uppdrag bara en del som är mer utmanande än andra vilket är en styrka i rollen som redovisningskonsult. Gör allt för att hjälpa kunderna.

Stor erfarenhet att sy ihop finansieringslösningar för företag vilket kan vara till stor hjälp i samband med investeringar.

Under år 2021 så vann han SRF Konsulternas pris ”Årets auktoriserade redovisningskonsult” i Sverige vilket var riktigt roligt för hela företaget. Ett pris som inte hade varit möjligt utan det gemensamma arbete som hela byrån gör!

Fritiden ägnas åt crossfit träning och friluftsaktiviteter på hemmaberget Dundret och gärna i Åre.

Gunilla Pettersson

Gunilla Pettersson

Auktoriserad Redovisningskonsult/Delägare
Certifierad Affärsrådgivare

070-641 63 26

Kommer ursprungligen från Kiruna och hamnade i Gällivare efter universitetsstudier i Umeå.

Har hunnit med jobb bland annat som redovisningskonsult, ekonomiansvarig på företag och företagsrådgivare på bank vilka alla ger en bra förståelse för de utmaningar som företagare ställs inför.

Vill alltid ge kunderna så bra service som möjligt, är flexibel och ser gärna möjligheter och inte problem i de utmaningar som ibland dyker upp.

Uppskattar den nära kontakt vi får med våra kunder och gläds med deras framgångar!

Tycker om skidåkning i alla former och tränar gärna crossfit så ofta det går!

Ellinor Niva

Ellinor Niva

Redovisningskonsult

076-837 59 73

Redovisningskonsult med ett brinnande intresse för ekonomi. Med tidigare erfarenheter från redovisningsbyrå, bank och statligt företag. Jobbar med eget kundansvar med allt som kunderna kan tänkas behöva hjälp med. Är alltid tillgänglig för kunderna och hjälper de på ett sätt så att de förstår.

Tar sig gärna an nya utmaningar. Ser sällan några hinder och möter motgångar med nyfikenhet. Har rötterna i Korpikylä i Tornedalen och uppväxt på en bondgård. Bästa resmålet är alperna för skidåkning.

Ebba Lantto

Ebba Lantto

Redovisningsassistent

073-098 82 49

Första jobbet inom redovisning, har tidigare jobbat inom bland annat service och transport. Lär sig snabbt och tar sig an alla nya uppgifter på ett positivt sätt. Gillar kontakten med kunderna.

Fritiden upptas av två små barn och en stuga i Kalix dit familjen åker så ofta det går. Umgås gärna med sin stora familj.

Linda Yngvesson

Linda Yngvesson

Redovisningskonsult under utbildning

0970-771 50

Går just nu en utbildning till redovisningskonsult via FEI för att skola om sig från vårdyrket där hon jobbat i många år. Jobbar ett par dagar i veckan parallellt med sina studier. Vi ser fram emot att ha henne hos oss på heltid när studierna är avklarade.

Med ett glatt och positivt sätt jonglerar hon studier, arbete och familj på ett imponerande sätt. Ett stort friluftsintresse gör att fritiden gärna tillbringas utomhus både sommar och vinter.