top of page
EKIMextrabilderByMartinBohmWEB10.JPG

Vi vill ge dig motivation, inspiration och kämparglöd i ditt företagande. Vi vill peppa, stötta och pusha dig så att du kan ta ditt företagande till nästa nivå.

Därför kallar vi oss för ert företags personliga tränare. 

Dina personliga tränare

Mikael Vannar
SRF Auktoriserad Redovisningskonsult
mikael@ekim.se
070-683 76 84

I drygt 15 år har jag jobbat hos Sparbanken Nord och har stor erfarenhet av företagsaffärer. Jag har jobbat som företagsrådgivare, företagschef och som Regionchef för Sparbanken Nords norra verksamhetsområde.

Min styrka är att se möjligheter och jag gillar att hitta tekniska lösningar för löpande hantering av administration. Min erfarenhet av att sy ihop finansieringslösningar för företag kan vara till stor hjälp när det är dags för investeringar. Jag vet vad som behövs för att få ihop en bra finansiering från bank och övriga intressenter.

När jag inte jobbar håller jag igång med träning. Det är allt från löpning, skidåkning (både alpint och på längden) till gruppträningspass.

Gunilla Pettersson
SRF Auktoriserad Redovisningskonsult 
gunilla@ekim.se
070-641 63 26

Jag kommer ursprungligen från Kiruna men flyttade efter gymnasiet till Umeå för studier och sen vidare därifrån till Gällivare där jag nu bott i mer än halva mitt liv. 

 

Jag har, efter min utbildning till civilekonom, hunnit med ett antal olika jobb bland annat som redovisningskonsult, ekonomiansvarig på företag och nu senaste som företagsrådgivare och företagschef på bank.

Mina intressen, förutom mitt roliga arbete, är träning i alla dess former. Skidåkning på längden och alpint ägnar jag mig gärna åt på vintern och på sommaren blir det mycket löpning.

EKIMextrabilderByMartinBohmWEB18.JPG

Ellinor Niva 

Redovisningskonsult 

Ellinor@ekim.se
076-837 59 73

Många tycker att ekonomi är svårt och krångligt - inte vi. Vi hjälper er med allt från fakturascanning & lönehantering till finansieringsrådgivning och deklaration.

- så att ni kan lägga fokus på annat! 

bottom of page