top of page

Våra tjänster

En del vill ha hjälp med allt som rör ekonomi, andra behöver bara hjälp ibland. Oavsett vilket så hjälper vi dig. Har du frågor eller funderingar kring vad vi kan hjälpa dig med, ring oss eller kom förbi så pratar vi ekonomi.

Finansieringsrådgivning
Går du i investeringstankar? Då kan vi hjälpa dig att sy ihop ett upplägg för den finansiering som eventuellt behövs för det! Vi föreslår lämpligt upplägg, tar fram balans- och resultatrapport, upprättar budget och ser till att du har med dig allt du behöver för ett möte med banken.
 
Vi kan även ta kontakt med andra tänkbara samarbetspartners så som ALMI, Norrlandsfonden och Region Norrbotten (fd Länsstyrelsen).
Finansieringsrådgivning
Tavla med siffror symbol finansiering

Bokföring/redovisning

Vi sköter den löpande bokföringen helt eller delvis, beroende på hur mycket du själv vill göra. Då vi arbetar i ett webbaserat bokföringsprogram finns möjlighet till inloggning för både oss och dej som kund. Vi strävar efter att hitta så enkla och effektiva arbetssätt som möjligt, allt för att frigöra tid så att du kan ägna dig åt det du är bra på!

Bokföring redovisning
Dokument symbol bokföring redovisning

Fastighetsvärdering

Vi upprättar värderingar för kommersiella fastigheter som industrilokaler och flerbostadshus både för dej som vill sälja och för dej som är intresserad av att köpa. Vi fungerar självklart även som bollplank kring alla funderingar som dyker upp vid en fastighetsaffär.

Fastighetsvärderingar
Symbol byggnad fastighetsvärdering

Lönehantering

Vi gör era löner och hanterar all rapportering som hör till lönehanteringen, så som arbetsgivardeklaration, kontrolluppgifter med mera.

Lönehantering
Personal symbol lönehanterin

Bokslut

Vi upprättar bokslut, årsredovisning och deklaration för ditt företag. Självklart gör vi även din egen deklaration om du vill.

Bokslut
Dokument symbol bokslut deklaration

Fakturaskanning

Med fakturascanning via vår samarbetspartner Centsoft, får du en av marknadens modernaste system för hantering av leverantörsfakturor. Era levererantörer kan skicka fakturor till er både via mail och fakturaadress hos scanningscentral - då kommer alla fakturor in i Centsoft direkt.

När fakturorna kommit in i Centsoft kan du välja att logga in via dator, mobil eller surfplatta för att kontrollera och godkänna. Allt är integrerat och synkat med Visma eEkonomi, vilket gör att godkända fakturor kommer in i ert affärssystem automatiskt. Allt för att underlätta er vardag i företaget.

Fakturascanning
Dator symbol fakturascanning

Affärsutveckling

Ibland kör man fast i sitt företagande och ibland står man inför val eller utmaningar som man inte vet hur man ska hantera. Vi erbjuder rådgivning kring din verksamhet för att få den att utvecklas som du vill!

Affärsutveckling
Stigande graf symbol affärsutveckling
Starta företag
compass symbol starta foretag

Starta företag

Funderar du på att starta aktiebolag eller enskild firma? Vi hjälper dig med allt som rör bolagsstarten för att du ska kunna komma igång med din verksamhet så fort som möjligt. Kontakta oss så berättar vi mer!

Vi samarbetar bland annat med

Visma eekonomi logo
companyexpense logo
Blikk ekonomisystem logo
Centsoft fakturascanning logo
bottom of page