Bokföring & redovisning

Effektiv bokföring och redovisning för din affärsverksamhet i Gällivare och Kiruna

Upplever du att du ägnar alldeles för mycket tid åt pappersarbete och administration – tid som du hellre hade velat lägga på din verksamhet? Då är du välkommen att vända dig till oss på EKIM så kan vi hjälpa dig!

Vi är en erfaren redovisningsbyrå i Gällivare och kiruna med omnejd,med många års erfarenhet och stor kompetens inom redovisning och ekonomi. Vi erbjuder högkvalitativa redovisningstjänster med personligt engagemang för just ditt företag!

Mer tid för din verksamhet

Tiden är en värdefull resurs för varje företagare och för att du ska få mer tid för din verksamhet erbjuder vi lösningar som är skräddarsydda efter dina specifika behov och önskemål. Låt oss ta hand om den löpande bokföringen helt eller delvis, beroende på hur mycket du själv vill göra.

Då vi arbetar i ett webbaserat bokföringsprogram finns möjlighet till inloggning för både oss och dig som kund. Vi strävar efter att hitta så enkla och effektiva arbetssätt som möjligt – allt för att frigöra tid så att du kan ägna dig åt det du är bra på och brinner för!

Professionell redovisning för företag i Gällivare och Kiruna med omnejd

Vi på EKIM brinner för att hjälpa företag och organisationer i närheten av Gällivare och Kiruna med redovisning. Vi engagerar oss med ett genuint intresse för att skapa ett stabilt förtroende från våra kunder. Hos oss får du professionell hjälp från start!

Vår erfarenhet och breda kunskap ger dig och ditt företag en grundläggande trygghet som gör att du får mer utrymme för kärnan i din verksamhet. Med oss som din redovisningsbyrå i Gällivare och Kiruna kan du känna dig trygg med att er redovisning och ekonomi sköts på rätt sätt.

Tveka inte att ta kontakt med oss och berätta vad du behöver hjälp med så ser vi till att hitta den bästa lösningen för just dig och ditt företag!

Kontakta oss

En del vill ha hjälp med allt som rör ekonomi, andra behöver bara hjälp ibland. Oavsett vilket så hjälper vi dig!

Vi kallar oss för PT i ekonomi av en anledning, vi vill hjälpa och coacha våra kunder för att de ska få ut det bästa av sitt företagande.