Fastighetsvärdering

Din rådgivare av fastigheter i Gällivare och Kiruna för fastighetsvärdering

Behöver du hjälp med fastighetsvärdering av kommersiella fastigheter i Gällivare och Kiruna med omnejd? Då har du hittat rätt! Med vår erfarenhet kan vi hjälpa dig att sammanställa en värdering av din kommersiella fastighet. Baserat på vår gedigna kunskap inom området kan vi ge dig det bästa möjliga underlaget inför framtida fastighetsaffärer.

Fastighetsvärdering av kommersiella fastigheter

Vi upprättar värderingar för kommersiella fastigheter som industrilokaler och flerbostadshus både för dig som vill sälja och för dig som är intresserad av att köpa. Som rådgivare av fastigheter fungerar vi även som ett bollplank kring alla funderingar som dyker upp vid en fastighetsaffär. Att värdera en kommersiell fastighet är en komplex process som kräver rätt kunskap och insikt i fastighetsmarknaden.

Vi på EKIM har arbetat med olika typer av fastigheter och har en bred förståelse för de faktorer som påverkar fastigheters värde. Oavsett om du planerar att sälja, köpa eller finansiera en fastighet så är en tillförlitlig fastighetsvärdering en viktig faktor i processen. Med vår långa erfarenhet och gedigna kunskap ser vi till att utföra en korrekt värdering som kan ge dig fördelar både som säljare och köpare.

Rådgivare av fastigheter med personligt engagemang

För oss på EKIM är du som kund alltid i fokus. Vi arbetar med ett personligt engagemang för varje kund och strävar efter att ge dig den allra bästa servicen. Vi ser till att processen kring fastighetsvärderingen blir smidig och effektiv för dig, så att du kan fokusera på att göra smarta beslut för din fastighetsaffär.

Med oss kan du känna dig trygg hela vägen, oavsett vilken typ av kommersiell fastighet det handlar om. Vi ser till att du får en professionell och noggrann värdering för att säkerställa att du har de bästa verktygen för dina framtida fastighetsaffärer.

Varmt välkommen att ta kontakt med oss när du är i behov av en kunnig rådgivare av fastigheter i närheten av Gällivare och Kiruna – vi ser fram emot att hjälpa dig!

Kontakta oss

En del vill ha hjälp med allt som rör ekonomi, andra behöver bara hjälp ibland. Oavsett vilket så hjälper vi dig!